MLU FORUM

MLU FORUM (http://www.mapleleafup.net/forums/index.php)
-   TAC HQ (http://www.mapleleafup.net/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Can't attach images to my post (http://www.mapleleafup.net/forums/showthread.php?t=31155)

James "Jim" Patterson 01-05-20 17:56

Can't attach images to my post
 
hi guys new member and am in discussion with members about my M38.

im trying to post pictures but all i get is this message

Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.


any help guys thanks
Jim

James "Jim" Patterson 01-05-20 18:52

sorted now thanks

Paul Edwards 03-05-20 21:58

Hi Hanno,

I'm getting same message:

Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

Can you assist please?

Regards,

Paul

hrpearce 03-05-20 22:46

Paul you need to re size your photos. I do it by reducing the pixels, reducing the largest number to 700 and saving in a folder for posting on MLU works for me.

Hanno Spoelstra 04-05-20 00:01

If you get that messssage it means your files are too large. Try uploading them 1 by 1 first, the software resizes your files to a certain extent.

If that does not work, resize your pictures.

A long time ago I have enlarged the maximum allowable size for .jpg and .jpeg attachments to 1.5 MB and 1600 pixels width (ref. http://www.mapleleafup.net/forums/sh...129#post240129)

Hope this helps

Paul Edwards 04-05-20 11:42

Thanks guys I'll give it a go.
Cheers,

Paul


All times are GMT +2. The time now is 17:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Maple Leaf Up, 2003-2016