MLU FORUM  

Go Back   MLU FORUM > MILITARY VEHICLES > Post-war Military Vehicles

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-06-18, 15:22
Rob Cooper Rob Cooper is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2018
Location: Westerose, AB, Canada
Posts: 18
Default Iltis electrical

I replaced my starter and now I have no power. No gauge movement. Where is there a in line fuse or breaker panel. Reset button. I have 2 power shut offs and no movement on power gauge when I reset the switches.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-06-18, 17:00
rob love rob love is offline
carrier mech
 
Join Date: Feb 2003
Location: Shilo MB, the armpit of Canada
Posts: 5,611
Default

Sounds like you have mixed up the wires. Wire number 37B (Ignition) goes to terminal 15A (small upper terminal). Wire 74A (starter button) to terminal 50 (small lower terminal). On the large upper terminal (30) you should have two wires, no6 and no2 (main battery and alternator).

My guess is you have the wires to the wrong locations. The circuit breakers, located on a small panel on the left side of the dash, automatically re-set. You will hear them if they are tripping.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
electrical stuff Mike Kelly Parts/Sources/Prices 0 19-06-15 03:17
MK I electrical cables Dave Schindel The Carrier Forum 4 23-07-13 02:16
Ford electrical box ID Keith Webb The Softskin Forum 5 06-10-12 02:41
An electrical theory Keith Webb The Sergeants' Mess 6 05-10-07 12:48
Electrical Problem Stewart Loy The Restoration Forum 9 22-05-05 15:19


All times are GMT +2. The time now is 03:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Maple Leaf Up, 2003-2016